Lär dig om hur du lyckas med rökavvänjningEN

När man väl har beslutat sig för att det är slut med rökeriet så gäller det att finna en utmärkt metod för att sluta röka som passar dig. Det finns en hel del sluta röka tips och allesamman är kanske inte så relevanta för dej. Detta bör man fundera på.

ecigaretter

Det är relevant att ni är ärlig mot dig själv. Har du bestämt dig? Men det är bara om ni är motiverad som man kommer att klara av detta, annars är det ingen mening.

Börja din rökavvänjning med e-cigg

Någonting som kan vara till hjälp är e-cigg. Med en e-cigarett kan man röka utan att röka tobak. Sverige säljer ej de med nikotin, därför är det bra att använda tuggummi också. Med en sån kombination har man kvar nikotinet som saknar att de facto ha det.

Det som gör e-ciggen så enastående är att de säljs i flera skilda smaker. Man skadar ingen annan då man vejpar e-cigaretter så du kan blossa i bilen, på jobbet, i hissen och vart du än känner för det!

Sök efter medicin mot beroendemekanismer

Idag så finns det en del skilda rökavvänjning läkemedel som du kan använda dig av för att klara av abstinensen. Du bör välja den behandlingsmetod som passar dig. Fråga din läkare om råd. Det kan även vara utmärkt att ha någon form av coach som hjälper till med humöret och passande inställning eftersom det känns svårt.

Har ni testat hypnos mot ditt rökbegär? e cigg åldersgräns

Att använda hypnos för att lägga av med att röka tobak kanske ej så många känner till men det finns faktiskt. Om du röker kan hypnos underlätta för er att ta reda på varför. Det här kan innebära många tillfällen av hypnos-terapi fast man kan ju kombinera denna behandlingsmetod med andra metoder så att man erhåller ännu bättre verkan.

Var dock noga med att blott gå till en seriös person som är beryktad för att klara av hypnosen på ett utmärkt sätt. Se upp för de oseriösa aktörerna.

I diskussionsforum finns det ett flertal sluta röka tips

Otaliga sluta röka tips är totalt kostnadsfria. Det är värdefullt att fråga andra om deras rökavvänjningS metod. Det går fint att spörja andra om deras erfarenheter av el-cigaretter oxå.