Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Under vintertid är det många som får fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

Genom allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Även för skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer att hålla skorna i trim.

Applicera sprayen direkt i skorna. Applicera ett lager. Det är det enda som behövs. Låt stå och verka en liten stund. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Byt strumpor ofta. Använd nya strumpor varje dag. få bort svettig lukt i skor En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Du måste ta hand om fötterna också. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.