När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Det är tid för gästerna att anlända och du har inte alla ingredienser på plats. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Lös det så tidigt du kan. Vänta inte på bokningar.

tonic

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. Vissa kanske föredrar grape tonic. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Barnen måste ha andra alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. Ofta på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Tänk nytt

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Mixa fritt. Efter en tid blir du mer smaksäker. Du kan också googla efter tips.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Du får rätt färg och en perfekt smak. grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.