Duka fram cola zero och sockerfri sockerdricka

Sockret är en bov, det har vi lärt oss på senare år. Men det finns socker överallt. Att hitta sockerfria produkter är ovanligt. Du kan ju prova att köpa hem cola zero.

Andra gör på särskilda dieter. Men man kanske inte vill avstå cola zero eller sockerfri sockerdricka. Men då kan ju läsken bli avslagen.

Med en läskmaskin kan du göra egen cola zero

cola

Läsk som köps i butiken blir avslagen efter någon dag. Det går snabbt. Det är inte så gott att dricka.

Men det problemet slipper du med en läskmaskin. Då kan du göra läsken så som du vill ha den. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Då spelar sockret mindre roll.

De flesta tillverkare använder sötningsmedel idag. Utom Aromhuset, hela sortimentet finns online på allt-fraktfritt.

Perfekt när du har vänner med särskilda behov

Ibland så är det inte du själv som har kraven om sockerfri läsk. Men många blir avskräckta av hemmaläsk.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Det kommer att väcka förvåning.

Passa på att bjuda på de varianter av essens som inte innehåller något socker. Variera dina essenser och köp många smaker.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

Släpp lös kreativiteten via din läskmaskin. Gör smaker som passar för stunden. Testa och experimentera. Sätt lite smak på ditt vatten med olika essenser.

Vill du ha en liter kolsyrat vatten, helt sockerfritt men med mycket, mycket smak så tag 2 droppar mandarinolja och en skvätt limejuice, i nödfall pressad citron.

Du kan till och med blanda egna smaker. Alla kombinationer fungerar inte. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Läs instruktionerna.

Det behöver inte bli bra bara för att du vräker på koncentrat. lightläsk Med hemmaläsk behöver du inte överdriva. Det krävs inte mycket för att lyckas med smakerna. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.