Du vill ju att etiketterNA ska se bra ut

Det mesta märks med etiketter idag. Vi är vana vid att kunna läsa på etiketter vad som finns i en produkt. Det spelar ingen roll vilken produkt det handlar om.

plastetiketter

Om du har en etikettmaskin kan du själv välja hur dina etiketter ska se ut. Både företag och privatpersoner kan använda sig av dem. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter och papper.

Nu kan du göra professionella etiketter hemma

Du behöver inte anlita ett trycker. Nu kan du göra butiksetiketter till den hemmagjorda saften. Du kan lägga till det som behövs.

Företaget gs1.se låter dig köpa egna streckkoder som du kan använda. Streckkoden kan utformas på ett pedagogiskt sätt.

allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång.
Komplettera dina etiketter med en Brother P-touch direkttermisk skrivare. Programvaran får du på köpet.
Du får förhandla priset på Epson7500G. Tänk på kostnaden per utskrift.

Om du vill hålla kostnaderna nere kan du köpa gratis etiketter hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se. När du har lagt in det som ska stå på etiketterna kan du skriva ut det via din färgskrivare.

Om man packar mycket så kan det vara bra att investera i en etikettmaskin. Då kan man snabbt anpassa etiketterna utefter produkt.

Etiketter med enkel hantering

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Då håller du ordning på saker och ting.

Du spar pengar på att göra egna etiketter.
Du är inte hindrad i din etikettskrivning.
All viktig information går att få med.
Om reglerna ändra kan du få kasta etiketterna.
Ibland kan limmet torka. Att då slippa kontakta tryckeri för att snabbt få ändringen är bra.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Tänk på hur det ser ut

Hur snygga etiketterna blir beror förstås en hel del på vem som designar den. Om den som har gjort etiketten inte har någon koll på typsnitt och färger så är risken stor att det inte kommer att se så bra ut. Men om du känner dig osäker så kan du köpa färdigt etikettmaterial också.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Använd ett bra klister och papper så är mycket vunnet. Ingen kommer att se någon skillnad.

En Epson7500G genererar dessutom bättre kvalitet än ett tryckeri kan göra. Det finns ingen begränsning i hur mycket man kan skriva ut.

allt-fraktfritt säljer märkprodukter av högsta kvalitet. etiketter till flaskor De håller till och med för massproduktion.

Du kan spara enorma summor med en Epson7500G. Det här är också något som kan spara tid då det inte tar lång tid att lära sig hur man etiketterar på rätt sätt. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Utforma din etikett hur du vill

Ibland kan man behöva hjälp att designa sina etiketter. Det är viktigt att det ser bra ut. Det finns program som man kan använda sig av. Då blir resultatet bra.