Det har inte någonsin varit så enkelt att få bort kattkiss lukt

Katter tvättar sej väldigt ofta. Då katter mår gott så tvättar de sig själva. Men ibland går det fel och det kan vara så att det är du som behöver få bort kattkiss lukt.

ta

Hur ska du göra? Det viktiga när du städar är att metoden du väljer är säker oh inte innebär fara. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Ett bra sätt att få bort få bort kattkiss lukt är att använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Ett exempel på detta är Yokoair. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Du kan även använda den i kattburen. Sprayen kan användas effektivt i de flesta miljöer. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Kaste det inte bara för att det luktar. Sprayen är så effektiv att den förvandlar plagg och föremål och gör dem nästan till nya igen. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

Sprayen finns att köpa hos allt-fraktfritt och i andra webbutiker.

Lär katten att kissa rätt

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. I ett hem med trädgård så kan det till exempel vara klokt att installera katt-dörr så att kissen kommer ut då blåsan är full.

Om katten kissar i en låda måste du byta sand ofta. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Vissa katter är mer revirbenägna än andra. Särskilt om de inte kastreras. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. doft dän kattkiss doft Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Ta dän äcklig lukt direkt. Genom att spraya går det fortare. Du kan leva i ett hushåll med normal luft igen.