Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. Om du tar av dig skorna på jobbet kan fotsvett vara en av lukterna som kryper fram. Men även kläderna kan lukta. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

doftborttagare

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Det är inte så smart att bara dundra fram och säga ta bort lukt. Det kan såra. Om det vill sig illa kan du få hela avdelningen mot dig.

Att få bort dålig lukt i skor går om den du pratar med är införstådd med problemet. Du kan försöka att linda in det. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

Nu tar du samtalet vidare och börjar prata om luktborttagare som Luktstopparen. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. I förbifarten kan du passa på att nämna att sprayen är effektiv mot röklukt.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Luktstopparen fungerar mot det mesta, prova och se själv. Den kan användas på hela kroppen.
Det handlar egentligen bara om sodavatten och mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Såra inte andra människors känslor. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Det är viktigt att vara försiktig. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Kanske är det någon som inte känner lukten. Vissa har ju nedsatt luktsinne. Då kan en behandling med spray vara välkommet.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. äcklig stank skor borttagare
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Den är helt säker.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Produkter bör inte skada miljön. Den är helt smärtfri att använda. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Man kan spraya i munnen men det smakar väldigt salt, som 100 gånger saltare sodavatten.