Pröva electrocigarette nästa gång

Kan man skifta ut vanliga cigg mot elcigg, det är en fråga som otaliga som letar efter bra sätt att sluta blossa på ställer sig. En del menar ju att en electrocigarette icke är avsedd för att lära sig av med tobaksblossandet med utan snarare en annan form av rökning. Men realiteten är att så kallade e–cigaretter är avsevärt säkrare än vanliga cigg med tobak.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Det här kan rentav vara det som åstadkommer att man känner lite mer inspiration och anser att det blir enklare att leva ett hälsosamt leverne.

Hur länge håller en elcigg efter det att man startar blossa på den?

Batteriet kan vara det som kommer att influera hur länge man kan använda sig av samma e-cigg. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det innefattar att sköta om produkten och vårda batteriet på korrekt sätt.

Elcigg

Då det kommer till priset för en el-cigarett handlar det om kvalité samt utseende. När du köper i en e- cigarett affär på webben så får du fina erbjudanden, fast tänk på att kolla upp vilken sorts av batterier som ingår samt hur startkitet är uppbyggt. Otaliga gånger då kan det löna sig att betala en aning mer för högre kvalitet som räcker längre.

Elcigg kan även funka kortare perioder. Prova gärna en el-cigarett om du inte gjort det förut, om icke annat för att stilla din nyfikenhet.

Man kan blossa på en electrocigarette utan att vara vanlig rökare

Det som kan vara positivt med el-cigaretterna kan vara att du kan blossa utan att röka. En electrocigarette har inget nikotin på detta sätt är det beroendeframkallande ämnet inte här. Att feströka blir en helt ny upplevelse samt alla visar sina goda miner i behåll.

El-cigaretten påverkar ej andra, det gör den svårslagen. E-juicerna gör att du kan uppleva otaliga skilda smaker. E-cigaretten och och vattenpiporna har massor gemensamt, bägge kan fyllas med dofter. Samtidigt som man helt slipper de farliga ämnena.

Handla cigg samt ejuice på webben i prima ecigg e-shoppar

Ett hett förslag är att köpa e-cigg och e-juice i svenska butiker online. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan hitta nya smaker. Rökningen har blivit uppdaterad. Ta dej tiden att välja den perfekta e–ciggen just för dig.

Tillse att du begriper hur produkten funkar. Så står sig den längre.