Nu är det hög tid att bli rökfri ta stöd av elcigg

Den som en gång har börjat röka tobakscigaretter känner till att det inte är enkelt att sluta. Redan efter ett första försök så kan man vara fast och sedan så kan det ju dröja innan man på allvar tänker sig att man faktiskt vill bli rökfri för evigt. Saknar man känslan av en cigg kan man använda en elcigg.

e

Att bli rökfri är inte så okomplicerat men en elcigg stöder dig på vägen

När man ska sluta röka så är det viktigt att fundera lite på vad som händer i kroppen och man bör helt klart dra nytta av sluta röka tips. Det är nämligen ofta så att man kan behöva ta till fler metoder för att lyckas. I Sverige finns det inga elcigg med nikotin, prova därför att kombinera med nikotintuggummi om du måste.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Med e-cigaretter kan du fortfarande behålla vissa moment från rökningen. Det kan vara det som gör att du lyckas.

Smarta hjälpmedel som gör skillnad

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app får du organisation och koll på läget. En bra rökfri app är enkel att använda sig av och kan oftast fås helt gratis.

Vill du få hjälp från andra före detta rökare kan du söka dig till något av de många forumen. Nu för tiden kan du dessutom få hjälp av smarta hjälpmedel. Om man vill kan man ta hjälp av andra som gått igenom samma sak som du själv. Informationen finns helt gratis online!

Man måste vilja för att lyckas

En sak som man aldrig får glömma är att man måste vilja sluta för att lyckas med detta! Om man bara funderar lite på saken men inte är säker så kommer inga elcigaretter i världen att hjälpa. Nikotin eller ej har ingen betydelse. Man måste vilja själv och man måste bestämma själv.

Man kan inte bli rökfri och sedan feströka lite då och då. Man måste sluta helt och hållet. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.