Inaktiv rökning är en fara som måste tas på allvar av samhället!

Många vet säkert att passiv rökning är farligt. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Många tycker att det hela är mycket otäckt.

ecigaretter

Även om man får i sig passiv rökning utomhus så är den en fara och man kan utveckla passiv rökning symptom som man först inte ens märker. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Det är vanligt att drabbas även i tredje hand.

Om någon röker och röken fastnar i kläder och tyger så kan den som sedan vidrör vid dessa tyger få i sig gifterna. Det är så röken når även små barn. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Är e cigarett farligt?

Passiv rökning kan förhindras med e-cigg. De som undrar om e cigg ÄR farligt måste inse att det inte är som vanlig rökning. El-ciggen är mycket mer skonsam mot omgivningen. Detta leder inte till passiv rökning och det är ju bra.

Tänk på din omgivning

Passiv rökning är ingenting som rör rökarna. Vissa rökare kan känna sig förföljda och förlöjligade. De skulle säkert må bättre av en el-cigg.

Man måste betänka hur man påverkar sin omgivning och det gäller faktiskt inte bara rökare. Numera så vet vi att även parfym och starka kroppsvårdsprodukter kan leda till irritation för andra människor. Det går bättre om man bara tänker till en extra gång. Det här gäller ju även de som äger butiker och restauranger.

Man kan inte stå och röka precis i ingången om man vill motverka passiv rökning. Det blir ju ändå så att man får i sig av röken. Butiksägare bör också tänka på andra typer av allergiker och inte enbart på rökare.